Bezorging

We begrijpen dat gemak essentieel is, daarom bieden we bezorging van onze apparatuur rechtstreeks naar jouw locatie. Onze bezorgservice is flexibel en handig, waarbij we voor slechts €0,45 per kilometer rekenen. Maar goed nieuws! Voor bestellingen binnen een straal van 10 kilometer bieden we gratis bezorging aan.

Daarnaast streven we ernaar om jouw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom stemmen we de bezorgtijd graag met jou af. We begrijpen dat planning cruciaal is, en daarom zijn we flexibel om een bezorgmoment te kiezen dat het beste bij jouw schema past.

Bij Van de Ven Licht en Geluid geloven we in klantgerichte service en streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Laat ons weten wat jouw voorkeuren zijn, en wij zullen ons best doen om de bezorging perfect op jouw behoeften af te stemmen.

Ons doel is om jouw ervaring moeiteloos en plezierig te maken. Met onze professionele apparatuur en betrouwbare bezorgservice, kun je je volledig concentreren op het creëren van een geweldig evenement.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw evenement tot een groot succes te maken!

Telefoonnummer: 040 304 14 64

E-mail: Info@vandevenlichtengeluid.nl